Billedbutikken

txt
Betalingsmuligheder
Alle priser er vist inkl. moms (DKK)

Billedbutikkens historie

Billedbutikken startede i 1982 som et af Danmarks første såkaldte minilaboratorier. Dengang tog fremkaldelse af billeder og film normalt ca en uges tid. 

Fire år senere - i 1986 - var Billedbutikken først og alene med en leveringstid af færdige billeder på kun én time, fra filmen var indleveret til en tilfreds kunde stod med de færdige fotografier i hånden. Og vi gik ikke på kompromis med kvaliteten!

 

I 1999 var Billedbutikken igen førende i Danmark med fotofremkaldelse, -nu fra digitale billedfiler. Ved årtusindskiftet blev vort prisbelønnede online billedbestillingssystem FotoM@il introduceret.

 

Det har nu aldrig været nemmere at få fremkaldt ægte "gammeldags" papirbilleder fra digitale filer.

 

I november 2013 fejrede Billedbutikkens 30års fødselsdag.

I

- Fra digitalkamera eller film til færdige billeder på mindre end 30 minutter - uden det koster ekstra – lige i centrum af Odense. Du kan næsten ikke nå andre ærinder før dine billeder ligger klar!


Eller du kan sidde derhjemme og bestille dine fotos til fremkaldelse her på sitet. Bestiller du fotofremkaldelse online inden kl. 18 på hverdage (kl.17 søn -og helligdage), sender vi de færdige billeder med posten samme dag.